Alexandru Arsinel si-a petrecut ziua de nastere in lacrimi: "Uneori mi se pare ca ea nu lipseste..."

Postat la: 06.06.2018 08:17

Alexandru Arsinel a sarbatorit ieri cu lacrimi in ochi, ziua sa de nastere. Este prima aniversare fara regretata artista si colega de scena, Stela Popescu, dupa zeci de ani in care au lucrat impreuna.

In cadrul unei emisiuni televizate, artistul Alexandru Arsinel a vorbit despre regretul pe care il are cu ocazia aniversarii. Alexandru Arsinel a povestit cat de greu ii este fara jumatatea sa de pe scena. De asemenea, actorul a dezvaluit si cum a petrecut aceasta zi aparent trista. „Imi face o mare bucurie ori de cate ori ma vad cu copiii si cu nepotii, si cu prietenii mei. In ultimul timp mai rar cu prietenii, am inceput sa adunam ani mai multi decat credem ca e normal.", a spus Alexandru Arsinel la o emisiune TV.

"Este foarte greu sa spunem in ce masura ne lipseste pentru ca nu exista o apreciere care sa fie foarte aproape, foarte corecta vizavi de ceea ce inseamna lipsa Stelei Popescu din teatru. Uneori mi se pare ca ea nu lipseste, ca este aici cu noi. Asa a vrut Dumnezeu! Este trist. Ne este greu sa credem ca nu mai deschide usa si nu mai intra cu zambetul ei. Imi este foarte greu sa imi reamintesc ceea ce a insemnat Stela Popescu. Uneori mi se pare ca ea nu lipseste, ca este aici cu noi. Asa a vrut Dumnezeu...", a adaugat Alexandru Arsinel.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu