Baietelul "infiat" de Gigi Becali are 19 ani. Cum arata si cu ce se ocupa acum Marian Ursea

Postat la: 25.09.2019 - 12:12

Marian Ursea, copilul sarac din Buzau pe care Gigi Becali l-a luat anul trecut in grija sa, in 2013, a ajuns la varsta de 19 ani. Adolescentul a marturisit ca "ingerul lui pazitor" nu l-a uitat nici acum!

Povestea emotionanta a lui Marian Ursea a fost facuta publica in 2012. Baietelul care la vremea respectiva avea 13 ani, din Breaza, Buzau, crescut de bunica dupa ce tatal s-a spanzurat, iar mama l-a abandonat de mic copil, a impresionat o tara intreaga. „De acum, eu sunt tatal tau, si n-o sa-ti lipseasca nimic!", i-a spus atunci Gigi Becali. Ei bine, baiatului nu i-a lipsit nimic, iar acum a vorbit despre cum s-a schimbat viata lui in ultimii ani, marturisind ca milionarul nu l-a uitat nici acum.

„De sapte ani de zile el imi poarta de grija si e ingerul meu pazitor, desi nu l-am vazut decat o singura data. Domnul Gigi imi trimite lunar prin Lutu o suma de bani cu ajutorul careia imi platesc facturile, impozitele pe la casa si imi iau de mancare. Desi am loc de munca si un salariu, parca tot nu ma pot descurca pentru ca sunt multe cheltuieli. Vreau sa va spun insa ca niciodata nu as sta fara un loc de munca, limitandu-ma la ajutorul lui domnului Becali!, a spus Marian.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu