Brigitte a anunțat divorțul de Ilie Năstase, din cauza fostei soții Amalia

Postat la: 12.07.2017 13:46

Brigitte a anunțat divorțul de Ilie Năstase, și potrivit propriilor mărturisiri, motivul nu-l constituie infidelitatea acestuia ci atitudinea Amaliei, fosta sa soție. După o căsnicie de aproximativ patru ani, Brigitte a decis să divorțeze de Ilie Năstase.

Aceasta nu este la prima sa tentativă de a pune punct mariajului lor, dar de data aceasta pare mai decisă ca oricând. "Astăzi, 12 iulie , anunt oficial divortul de Ilie", a postat bruneta pe pagina sa de socializare. Surprinzător, motivul nu este infidelitatea fostului tenisman, pe care nu de puține ori l-a acuzat că o înșela, ci aduce acuzații grave la adresa Amaliei, fosta soție a lui Năstase.

Potrivit propriilor declarații, decizia sa are legătură cu Amalia, fosta soție a lui Năstase, cu care acesta are doi copii. "Nu pentru ca m-a înșelat. Pentru că m-am săturat de nesimțirile fostei soții, de faptul că non stop își folosește copiii să îi ceară lui Ilie tot felul de lucruri, de această dată, o mașină nouă. I-am dat un Mini Cooper, cu 30.000 km la bord, și-a făcut un scandal monstru. Vreau să înțelegeți faptul că anul trecut, soțul meu i-a mai dat acestei dudui 1.200.000 euro, iar în fiecare an peste 300.000 de euro, în condițiile în care eu îmi rupeam spatele cu bitum și tot felul de lucrări de șantier pentru câțiva bănuți. Eu nu am primit niciodata de la Ilie vreo mașină", a adăugat Brigitte.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu