Cățelușa care își așteaptă stăpânul în fața închisorii

Postat la: 19.06.2019 - 10:29

O cățelușă din Argentina a impresionat pe toată lumea. De un an de zile, aceasta stă în fața închisorii unde este deținut stăpânul său.

De mai bine de un an, Sheila, așteaptă în fața unui centru de detenție din Buenos Aires, acolo unde se află stăpânul său, care a fost condamnat la trei ani și jumătate de închisoare pentru furt calificat. Potrivit cotidianului local La Arena, cățelușa Sheila nu se îndepărtează de zona unde se află închis proprietarul său. „În ziua în care l-au reținut pe stăpânul ei și l-am adus aici, imediat și-a făcut apariția și Sheila și nu s-a mai dat dusă", a explicat subcomisarul Juan Jose Martini, scrie jurnal.md.

Agenții au prins drag de cățelusă și îi dau să mânânce și chiar o lasă să intre în interiorul clădirii unde se află stăpânul ei, pentru a dormi. „Aici, toată lumea are grijă de ea. I se dă de mâncare, i se dă și apă. A fost rănită de un alt câine, un buldog, și personalul a dus-o la veterinar. A fost internată 15 zile și agenți au fost cei care au plătit tot", a mai spus Juan Jose Martini.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu