Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_n751dhrucetk0v3tf2mboe8ku2, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Cătălin Botezatu a fost dus de urgenţă la spital

Cătălin Botezatu a fost dus de urgenţă la spital

Postat la: 21.08.2019 09:00

Cunoscutul designer Cătălin Botezatu a trebuit să amâne o deplasare cu avionul în Singapore deoarece medicii au constatat că o problemă minoră de sănătate s-a agravat brusc.

Din spital, Botezatu a postat pe pagina sa de socializare un mesaj emoţionant pentru fanii săi. „Călător cu treburi prin lume, îmi neglijez deseori sănătatea. Așa că ieri, pregătindu-mă pentru un zbor lung spre Singapore, am fost nevoit să fac o 'escală' la Spitalul Sanador. O problemă minoră s-a agravat brusc, în câteva ore. Fără ajutorul d-lui doctor Gîngu Constantin, medic primar urolog, ar fi trebuit să anulez totul. Un control pe care îl credeam a fi de rutină s-a transformat într-o internare ad-hoc. Medicație, analize, explicații, știință pură și profesionalism - toate mixate intensiv m-au pus rapid pe picioare. Ne vedem zilele viitoare, după ce răsucesc câteva fuse orare. Vă pup și vă doresc o zi frumoasă!", a scris Cătălin Botezatu.

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu