Ce a făcut Lidia Buble imediat după ce Răzvan Simion a anunţat că s-au despărţit: "Doar tu..."

Postat la: 08.06.2020 - 10:57

Răzvan Simion a anunțat, duminică, pe o rețea socială, că nu mai formează un cuplu cu Lidia Buble. La scurt timp după ce despărțirea a devenit oficială, artista a pus un InstaStory pe care se aud versurile ultimei melodii pe care a lansat-o, "La Luna".

După mai multe zile de incertitudine cu privire la relația lor, Răzvan Simion a făcut public faptul că el și Lidia Buble s-au separat. Față de fostul ei iubit, artista nu a scris, până în acest moment, nimic pe Instagram. Dar imediat după ce prezentatorul TV a anunțat despărțirea, a urcat un InstaStory pe care pot fi ascultate, dar și citite, versurile ultimei melodii pe care a scos-o pe piață.

"Doar tu și cu mine și luna / Tu și cu mine și luna / Doar tu și cu mine și luna / Până la răsărit", este traducerea versurilor. De precizat că "La Luna" este un single cu vibe-uri latino și versuri în spaniolă. Lidia Buble a colaborat cu Jay Maly și Costi pentru a lansa melodia. "La Luna" este o piesă despre o poveste de iubire, alimentată de speranțe și vegheată de lună, iar clipul, o dezvăluie o Lidia Buble sexy, cu mișcări provocatoare.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu