Clipe terifiante în fotbalul românesc. Un mare portar a fost operat de urgență

Postat la: 21.06.2019 - 11:03

Rică Răducanu, marele portar al României, a fost operat de urgență și medicii informează că starea lui de sănătate pare să se îmbunătățească.

Starea de sănătate a lui Rică Răducanu evoluează favorabil și primește tratament cu antibiotice după ce a fost operat de adenom de prostată la Spitalul Colentina din Capitală, medicii urmând să-l externeze la începutul săptămânii viitoare. Fostul portar al naționalei României și-a păstrat umorul, scrie Click.

„Domnul Rică Răducanu a fost operat de șeful Secției de Urologie, Victor Cauni. În prezent, starea dânsului este una favorabilă. A primit tratament corespunzător, va fi externat luni sau marți. (...) Este și a fost pe cele mai bune mâini. (...) Diagnosticul este unul complicat, dar dacă se intervine la timp, totul merge în direcția corectă. (...) Primește tratament cu antibiotic", a declarat dr. Ioan Bogdan Furtună, purtătorul de cuvânt al Spitalului Colentina.

Potrivit acestuia, fostul portar și-a păstrat umorul, chiar dacă a fost supus unei intervenții chirurgicale: „Domnul Răducanu este foarte glumeț, starea dânsului de spirit și-o menține".

Fostul portar al naționalei României Rică Răducanu este internat la Spitalul Colentina din Capitală după ce a fost supus, la începutul săptămânii, unei intervenții chirurgicale, fiind diagnosticat cu adenom de prostată. Operația a decurs bine.

Necula "Rică" Răducan este unul dintre cei mai mari portari pe care fotbalul românesc i-a cunoscut în perioada 1972-1975, performanţele sale fiind recompensate cu două Cupe ale României. După zece campionate jucate pentru Rapid, echipa în care a debutat, a trecut la Sportul Studenţesc şi apoi la Steaua, în anul 1978, echipa cu care a cucerit a treia Cupă a României din cariera sa.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu