Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_7v29d6otmg04ag9ncnc8videu4, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Creatorul serialului "Betty cea urâtă", găsit împuşcat într-un motel din Miami

Creatorul serialului "Betty cea urâtă", găsit împuşcat într-un motel din Miami

Postat la: 08.01.2020 09:13

Actorul Silvio Horta, creator al serialului „Ugly Betty", a fost găsit fără viaţă într-un motel din Miami, după ce, aparent, s-a împuşcat, scrie news.ro.

Horta, care a murit marţi, avea vârsta de 45 de ani. Decesul lui a fost confirmat de un reprezentant, însă detalii oficiale privind cauza nu au fost transmise deocamdată.

Versiunea americană a serialului de comedie „Betty cea urâtă/ Yo soy Betty, la fea" a avut-o în rol principal pe America Ferrera. „Ugly Betty" a avut patru sezoane la ABC, fiind difuzată din 2006 până în 2010. Horta a fost showrunner şi a condus echipa de scenarişti a adaptării telenovelei columbiene.

„Talentul şi creativitatea lui mi-au adus mie şi multor altora bucurie şi lumină", a scris Ferrera pe Instagram.

Serialul lui Horta a fost recompensat cu două Globuri de Aur. Telenovela originală a fost creată în 1999 de Fernando Gaitan şi a fost difuzată până în 2001.

Silvio Horta s-a născut în Miami, într-o familie cubaneză, şi a urmat cursurile de film de la NYU. A jucat în „Urban Legend" (1998) şi, cel mai recent, a colaborat cu Mary J. Blidge, în 2018, la un proiect propus Fox.

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu