Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_p4tcrhdmn4isaor5a8tq09drd7, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Cum a fost pedepsit chirurgul român din Marea Britanie care a fost acuzat că le cerea pacienţilor să stea în „poziţia George Michael"

Cum a fost pedepsit chirurgul român din Marea Britanie care a fost acuzat că le cerea pacienţilor să stea în „poziţia George Michael"

Postat la: 27.10.2019 14:08

Doctorul Şerban Ioan Gheorghiu şi-a pierdut locul de muncă din cauza unor abateri grave, scrie Daily Mail. Potrivit cotidianului britanic, chirurgul originar din România a primit reclamaţii de comportament nepotrivit faţă de pacienţi.

Mai exact, unii pacienţi i-au imputat faptul că le-a cerut să stea în „poziţia George Michael" în timpul efectuării colonoscopiei, în timp ce alţii s-au arătat revoltaţi faţă remarcile sale cu tentă sexuală. Doctorul, tatăl a doi copii, a fost suspendat de mai multe ori din aceleaşi motive, dar nu şi-a corectat comportamentul, notează publicaţia citată.

Mai mult, el este acuzat că a adresat injurii şi a făcut comentarii răutăcioase împotriva unor colegi. Aflat în Marea Britanie din 1992, doctorul Şerban Ioan Gheorghiu susţine că este victima unei răzbunări.

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu