E regizat! Ce au făcut Vulpiţa şi Viorel Stegaru de la Acces Direct, când au văzut că sunt filmaţi

Postat la: 04.06.2020 - 14:33

Vulpița și Viorel de la Acces Direct sunt mereu în atenția fanilor, chiar dacă fac lucruri bune sau rele, însă puțini sunt cei care știu că povestea lor, dar și tot ceea ce fac e ceva regizat.

În urmă cu patru luni, Vulpița și Viorel au venit în Capitală și au apărut la emisiunea Acces Direct de la Antena 1. De atunci, cei doi au împărțit România în două: oamenii care îi iubesc și îi susțin, ducând audiența la cele mai înalte cote și cei care nici în ruptul capului nu vor să audă de ei. Într-un scurt TikTok se vede cum Vulpița și Viorel, alături de Mara Bănică, se joacă... de-a școala! Cei doi sunt elevii, iar Mara este profesoara. La un moment dat, în fața camerelor de filmat, Vulpița și Viorel uită textele, iar Mara Bănică începe să le șoptească amândurora ce au de spus. Unde mai punem la socoteală faptul că trebuiau să vorbească în limba franceză, iar Viorel, în loc de mademoiselle, a spus...manzuel!

Vulpița și Viorel de la Acces Direct au avut parte de un scandal ca la ușa cortului. Cei doi au venit în Blăgești alături de o echipă de filmare și, spre dezamăgirea tuturor telespectatorilor, bunicul Dumitru nu a avut deloc de spus cuvinte de laudă la adresa celor doi soți, ci din contră. A ignorat camerele video și i-a fugărit pe cei doi cu pietre, înjurându-i și jignindu-i. Mai mult, a atacat și cameramanii cu pietre. Cei doi au venit alături de o echipă de la Acces Direct pentru a-i face fiicei lor o bucurie de 1 iunie.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu