Gigi Becali, nuntă de lux pentru fata lui

Postat la: 13.05.2019 - 11:16

Fiica cea mare a patronului FCSB, se căsătoreşte. Mire este Teodor Mihai Mincu, în vârstă de 28 de ani, cu care fata lui Becali are o relaţie de mai mulţi ani. El provine dintr-o familie înstărită şi pare a fi pe placul lui latifundiarului din Pipera pentru care şi aspectul fizic este la fel de important ca şi caracterul. "Are peste 1,85 metri înălţime, exact aşa cum îmi place mie", spunea el în trecut.

Nunta va avea loc în Bucureşti, în luna octormbrie, şi va fi un eveniment despre care se va vorbi mult timp. Nu mai puţin de 700 de invitaţi vor fi prezenţi la petrecere: "E adevărat că în octombrie o să facem nunta. În Bucureşti o facem. Mai multe nu vreau să spun, că nu doresc ei şi vreau să le fac pe plac. Eu i-am zis fetei mele: tată, faci ce vrei, nu mă mai interesează. Am încredere că va face numai bine", a povestit Gigi Becali.

Potrivit telekomsport.ro, Gigi Becali ar fi fost nevoit să plătească 20.000 de euro unui cuplu care închiriase formaţia pe care el o dorea la nunta fiicei sale. Este vorba despre o trupă de muzică machedonească pe care patronul FCSB a ţinut neapărat să o aibă la nuntă, însă fusese antamată pentru acea dată de un alt cuplu. Patronul FCSB a insistat şi a scos 20.000 de euro, pe care i-a înmânat cuplului în cauză, pentru a-şi reconsidera opţiunile.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu