Kenny Rogers, legendă a muzicii country, a murit la vârsta de 81 de ani

Postat la: 21.03.2020 09:32

Cântăreţul de muzică country Kenny Rogers a murit la vârsta de 81 de ani. Rogers, care a dominat topurile pop și country în anii '70 -'80 și a câștigat trei Grammy, „a murit pașnic acasă, din cauze naturale", a declarat un reprezentant al artistului.

Din cauza pandemiei de coronavirus, familia artistului va organiza o înmormântare cu număr redus de participanți. Hollywood Life scrie că familia artistului a confirmat sâmbătă decesul acestuia pe Twitter: „Familia Rogers anunță cu tristețe că Kenny Rogers a murit aseară la 10:25".

Cântăreţul, compozitorul şi actorul Kenneth Ray „Kenny" Rogers, născut în 1938, a fost unul dintre cei mai cunoscuţi reprezentanţi ai genului country în Statele Unite şi în lume. Deşi este definit în primul rând de genul country, Kenny Rogers a dominat topurile muzicale cu peste 120 de single-uri din diferite stiluri muzicale şi a vândut 130 de milioane de discuri în toată lumea, devenind astfel unul dintre cel mai bine vânduţi artişti din toate timpurile. În 2013, Kenny Rogers a devenit membru al Country Music Hall of Fame and Museum.

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu