Liviu Dragnea și Radu Mazăre, meniu special de Paște după gratii! Ce preparate vor savura cei doi foști politicieni

Postat la: 16.04.2020 - 07:37

Având în vedere că România este în stare de urgență din cauza pandemiei de coronavirus, deținuții nu mai primesc vizitele celor dragi în penitenciare. Este și cazul lui Liviu Dragnea și al lui Radu Mazăre. Totuși, se pare că toți cei care se află după gratii vor avea parte de un meniu special de Paște. Iar tradiționalul cozonac nu va lipsi dintre preparatele pe care aceștia le vor savura.

S-a aflat care este meniul de Paște al celor care se află în închisoare la o zi după ce Klaus Iohannis a prelungit starea de urgență, având în vedere că epidemia de COVD-19 este în creștere în țara noastră. Printre cei care vor face Sfintele Paști după gratii se numără fostul lider al PSD Liviu Dragnea, dar și Radu Mazăre, fostul primar al Constanței. Deținuții de la Rahova vor primi în zilele de Paști: ceai, mezeluri și ouă roșii la micul dejun, iar la prânz vor servi cartofi cu piure, ciorbă, dar și mâncare de fasole cu cârnați. Din meniul pregătit pentru Sărbătoarea Pascală nu va lipsi desertul: o prăjitură și cozanac.

Irina Tănase ar fi hotărâtă să-l aștepte pe Liviu Dragnea până iese din închisoare, după care să se căsătorească. Cei doi nu ar fi, de fapt, logodiți "cu acte în regulă". În plus, superbul inel cu diamante pe care tânăra îl poartă și cu care, până nu demult, se lăuda pe contul său oficial de Instagram, ar fi, de fapt, un cadou de 1 Martie. Cadou pe care l-a primit de la Liviu Dragnea încă din 2016, după cum v-am dezvăluit în exclusivitate AICI. Desigur, în contextul actual, bijuteria poate ține loc de inel de logodnă, având în vedere că discuții și planuri despre mariaj au fost.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu