Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_0bhtqm5t25jeqn1acu6td77sq0, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Mel Gibson, spitalizat după ce a fost diagnosticat cu Covid-19

Mel Gibson, spitalizat după ce a fost diagnosticat cu Covid-19

Postat la: 24.07.2020 11:40

Actorul şi regizorul australian Mel Gibson, în vârstă de 64 de ani, a fost spitalizat timp de o săptămână, în primăvara acestui an, după ce a fost diagnosticat cu Covid-19, iar de atunci s-a vindecat complet, informează People.

 Gibson a fost diagnosticat în luna aprilie şi a fost tratat într-un spital din Los Angeles. „A fost testat pozitiv în aprilie şi a petrecut o săptămână în spital", a declarat reprezentantul lui. „A fost tratat cu medicamentul Remdesivir, cât timp a fost spitalizat, şi de atunci a fost testat negativ de mai multe ori şi pozitiv pentru anticorpi".

Mel Gibson locuieşte în California cu partenera lui Rosalind Ross, cu care are o relaţie din 2014. Cei doi au un băiat, născut în 2017. El este al nouălea copil al actorului. În Statele Unite, totalul contaminărilor cu noul coronavirus a depăşit 4 milioane şi mai mult de 144.000 de oameni au murit din cauza Covid-19.

Mel Gibson, născut pe 3 ianuarie 1956, este actor, regizor, producător şi scenarist. A fost recompensat cu două premii Oscar în 1996, pentru pelicula „Inimă neînfricată/ Braveheart", la categoriile „cel mai bun film" şi „cel mai bun regizor". Cineastul a fost nominalizat încă o dată la premiile Oscar, în 2017, cu filmul „Hacksaw Ridge", la categoria „cel mai bun regizor".

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu