New York. Căsătorii prin videoconferință

Postat la: 21.04.2020 - 08:26

O dilemă pentru cei care vor să-și spună „da": să-și decaleze nunta cu câteva luni sau să joace cartea siguranței și să o amâne pentru anul viitor?

Însă anumite cupluri au hotărât că pandemia nu trebuie să-i separe, după ce guvernatorul statului New York, Andrew Cuomo, a publicat un decret care permite căsătoriile la distanță, prin videoconferință, via Zoom sau Facetime.

„Am înțeles că, în acest moment, numărul divorțurilor este în creștere, iar cel al căsătoriilor este în scădere", a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, Andrew Cuomo, scrie Le Point. „De aceea au emis un decret care va permite oamenilor să obțină un permis de căsătorie la distanță și funcționarilor să conducă ceremoniile prin videoconferință", a explicat asistenta lui Cuomo, Melissa DeRosa.

Statul New York a înregistrat deja aproximativ 236.000 de cazuri confirmate de infectare cu noul coronavirus, aproape o treime din toate cazurile din Statele Unite, și peste 13.000 de decese, conform celor mai recente cifre disponibile. Cu toate acestea, epidemia de coronavirus din statul New York a înregistrat pentru prima dată o „curbă descendentă", a declarat Andrew Cuomo duminică. Dar „continuarea acestui declin va depinde de ceea ce facem", a spus el.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu