O actrita din „Game of Thrones" a facut anuntul. Cand va fi lansat sezonul 8 al serialului

Postat la: 07.12.2017 15:15

Sezonul al 8-lea si ultimul al serialului „Game of Thrones", ecranizare a seriei de romane „Cantec de gheata si foc" a lui George R.R. Martin, va fi difuzat de HBO in 2019. Anuntul a fost facut de actrita Sophie Turner, care joaca rolul Sansei, intr-un interviu pentru Variety.

„Am inceput filmarile in octombrie si am realizat 10% din productie", a spus actrita. „Nu, lasand gluma la o parte, ne raman inca sase sau sapte luni", a adaugat ea. Productia este deci departe de a fi terminata si ar urma sa ia sfarsit cel mai devreme la inceputul verii. Acest lucru lasa putin spatiu pentru o difuzare a serialului in 2018. Ceea ce a confirmat si actrita in timpul interviului. „Sunt cu adevarat incantata de ceea ce va urma. 'Game of Thrones' va iesi in 2019. X-Men: Dark Phoenix in noiembrie 2018. Apoi, am cateva filme independente care vor fi lansate. Deci, sunt cu adevarat entuziasmata de viitor", a spus Sophie Turner.

Interpreta Sansei Stark a anuntat astfel cu claritate lansarea in 2019 a sezonului al 8-lea al "Game of Thrones". Ea a dezvaluit ca ambianta de pe platou este putin speciala. „Ne-am dat cu totii seama ca este sfarsitul. Cand am citit scenariul ultimului sezon, toti impreuna, a fost foarte emotionant. Pentru prima data in istoria 'Game of Thrones' toata lumea era prezenta. Fiecare membru al distributiei era prezent sau aproape. Simtim cu totii ca ne apropiem de sfarsit. Atunci incercam sa profitam, sa fim impreuna mai mult, sa mergem la masa impreuna mai des... Sa profitam de norocul nostru", a mai spus actrita.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu