Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_s7g8it8rnh12dimvb2ve60of43, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Robbie Williams, duet cu tatăl său pe scena Untold

Robbie Williams, duet cu tatăl său pe scena Untold

Postat la: 05.08.2019 11:36

Artistul britanic Robbie Williams a susţinut, duminică seara, un concert de o oră şi jumătate la festivalul Untold din Cluj-Napoca, în cadrul căruia a cântat un duet cu tatăl său şi a împărţit tricouri publicului.

Robbie Williams a urcat, duminică seara, pe scena principală a festivalului Untold din Cluj-Napoca, unde a cântat o oră şi jumătate în faţa a peste 80.000 de spectatori. Artistul a interpretat piesele sale cunoscute, printre care „Let me entertain you", „She's the one", „Feel" sau „Angels".

„Excelent, România. Publicul din Cluj e mai gălăgios ca cel din Anglia", a spus Robbie Williams, care a împărţit tricouri celor prezenţi în primele rânduri. De asemenea, artistul i-a dat un tricou şi unei spectatoare care a ştiut versurile unui cântec de-al său, după care a invitat-o pe scenă şi a stat lângă ea interpretând piesa „Something stupid", pe care a cântat-o iniţial în compania actriţei Nicole Kidman.

Robbie Williams a avut pe scena Untold şi un invitat special, tatăl său, Pete, împreună cu care a cântat o piesă, aşa cum a făcut şi la alte concerte susţinute în alte ţări.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu