Soția lui John Travolta a murit la 57 de ani. Actrița Kelly Preston s-a luptat doi ani cu cancerul de sân

Postat la: 13.07.2020 - 17:03

Kelly Preston, soția actorului John Travolta, a murit la vârsta de 57 de ani. Actorul a confirmat vestea tristă în noaptea de duminică spre luni, pe rețelele de socializare. Kelly Preston a pierdut o luptă crâncenă cu cancerul mamar, pe care o ducea de doi ani, scrie Daily Mail.

Actorul John Travolta a confirmat decesul soției sale actrițe pe Instagram: „Cu foarte mare tristețe vă anunț că frumoasa mea soție, Kelly, a pierdut lupta de doi ani cu cancerul mamar. A luptat curajos, cu dragostea și susținerea a multora din jur".

Actrița și fostul model Preston și Travolta s-au căsătorit în urmă cu 29 de ani și erau scientologi. Aceștia au doi copii, Ella, de 20 de ani și Benjamin, de nouă ani. Un alt fiu al lui Travolta, Jett, a murit în 2009 la vârsta de 16 ani.

Travolta a adăugat: „Dragostea și viața lui Kelly vor fi mereu în memoria noastră. O să îmi iau un răgaz pentru a fi alături de copiii îndurerați, care și-au pierdut mama, deci vă rog să mă iertați dacă nu mai auziți o vreme de noi. Dar vă anunț că o să simt dragostea voastră minunată în săptămânile și lunile pe care le avem înainte, pentru a ne vindeca".

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu