Sora actriței Daniela Oloș, în comă după ce a fost găsită pe liniile de cale ferată din Prahova

Postat la: 12.12.2019 - 15:18

Momente teribile în familia actriței Daniela Oloș. Sora vedetei este în comă la spital, după ce a fost găsită inconștientă pe liniile de cale ferată din Prahova. Inițial s-a spus că, de fapt, victima era chiar vedeta.

Copleșită de numărul mare de mesaje și apeluri telefonice, Daniela Oloș a transmis un mesaj dur pe pagina sa oficială de Facebook. În trecut, ea s-a iubit cu fostul fotbalist Adrian Cristea. "Este o știre falsa! Sunt bine! Nu știu cine a putut sa scrie o asemenea tâmpenie despre mine!", a scris actrița pe Facebook-ul său. Postarea ei a strâns o mulțime de like-uri și comentarii. "Mă bucur că ești bine, când mi-a scris Bogdan, mi s-a făcut pielea de găină... și am tot căutat știri... Te pupăcesc li te îmbrățișez ????" este unul dintre mesajul lăsat de o prietenă de-ale concurentei de la "iUmor".

Primele informații despre acest caz arată că sora Danielei Oloș a fost descoperită rănită pe liniile de cale ferată dintre stațiile Tomșani și Cricov, județul Prahova. Totul s-a petrecut marți seara, 9 decembrie, când un trecător a găsit-o pe tânără plină de sânge, pe liniile de cale ferată, şi a sunat la numărul de urgenţă 112.

Un echipaj al Ambulanţei a transportat-o pe fată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti și, potrivit unor surse, starea ei de sănătate este critică. Reprezentanții Poliției Prahova spun că din primele verificări a reieșit că victima este o femeie de 39 de ani din Buzău. Cercetările sunt făcute de polițiști de la Transporturi Prahova, fiind deschis și un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Surse judiciare au declarat corespondentului MEDIAFAX că tânăra ar fi plecat cu trenul din București, marți seara. Împrejurările în care s-a produs accidentul nu sunt cunoscute, anchetatorii luând în calcul ipoteza că tânăra a căzut din tren.
Daniela Oloș, concurentă la "iUmor" 2019

Daniela Oloş a studiat actoria la Universitatea Hyperion din Capitală, şi a urmat cursurile "Şcolii de Televiziune" a lui Vlad Ionescu. Recent, artista a participat la emisiunea "iUmor" cu un număr de stand-up.

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu