Talciocuri în loc de târguri tradiționale la Palatul Mogoșoaia! Nora lui Nețoiu implicata

Postat la: 09.05.2018 12:17

Andreea, nora lui Gheorghe Nețoiu, a adus prostul gust la târgurile organizate în curtea Palatului Mogoșoaia. În anul Centenarului, Centrul Cultural „Palatele Brâncovenești de la Porțile Bucureștiului", aflat în subordinea primarului Gabriela Firea, organizează bâlciuri dubioase și talciocuri, în loc de târgurile de produse tradiționale de până acum.

Numită în funcția de director general pe 5 februarie 2018, Andreea Nețoiu, nora afaceristului Gheorghe Nețoiu, a transformat, rapid, târgurile tradiționale de la Palatul Mogoșoaia în talcuiocuri, la care produsele tradiționale și adevărații meșteșugari sunt înlocuiți de bișnițari și de vânzători de blugi și de blănuri. Asta se întâmplă în cel mai renumit palat brâncovenesc de lângă Capitală, scrie cetateanul.net.

Ultimul eveniment de acest fel s-a încheiat duminică, 6 martie, și a produs rumoare în rândul participanților. Deși s-a cheltuit, pentru organizare, o sumă de aproape 100.000 de euro, „Târgul de primăvară" a fost catalogat drept „rușinos" de subordonați ai Andreei Nețoiu, dar și de către mulți vizitatori. Aceștia spun că prevederile din caietul de sarcini au fost ignorate, în mare parte - nu a fost organizată o „zonă de food" în condițiile specificate în caietul de sarcini, nu ar fi fost prezentă o ambulanță în permanență, nici paza corespunzătoare spun aceleași surse.

Marea și neplăcuta surpriză a venit însă de la înlocuirea standurilor pentru produse tradiționale. Acestea au fost înlocuite cu căsuțe care comercializau produse de îmbrăcăminte,haine de blană și multe altele. Specialiștii consuiltați de Cetățeanul.net spun că este incalificabil ca în An Centenar, în unitățile subordonate Primăriei capitalei să fie organizate bâlciuri și talciocuri, într-un ansamblu cultural precum Palatul Brâncovenesc.

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu