Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_k5u0aju4t7njsrlbje20n1iui4, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Viaţa scandaloasă a lui Marlon Brando. Actorul a avut o aventură cu Bob Dylan, iar marea lui iubire a fost un bărbat

Viaţa scandaloasă a lui Marlon Brando. Actorul a avut o aventură cu Bob Dylan, iar marea lui iubire a fost un bărbat

Postat la: 24.07.2020 12:58

Marlon Brando este cu siguranţă unul dintre cei mai recunoscuţi actori ai secolului XX, celebru pentru rolurile sale din filmele „A Streetcar Named Desire”, „The Godfather” şi „Last Tango in Paris”.

Viaţa lui Brando a fost neobişnuită încă de la început şi nu am putea spune că a crescut într-o familie tradiţională. Părinţii lui au divorţat când actorul avea 11 ani, dar nu au încetat niciodată să se iubească, aşa că ulterior s-au împăcat. O astfel de situaţie neobişnuită a avut consecinţe asupra lui Brando, deoarece el nu era niciodată sută la sută sigur dacă părinţii lui erau împreună sau nu în acel moment. Mama lui Marlon era o femeie talentată, plină de dragoste, dar se lupta cu dependenţa de alcool, iar în timpul separării de soţul ei câştiga bani în cafenelele locale. Actorul a avut o aventură cu Bob Dylan, iar marea lui iubire a fost un bărbat.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu