Vica Blochina a venit cu fusta de-o palmă la poarta lui Piţurcă. Sunt prieteni de dragul fiului

Postat la: 07.07.2019 - 11:06

Dacă înainte nu voia să-l recunoască şi să îi plătească pensie alimentară, acum Victor Piţurcă (63 de ani) se comportă exemplar cu fiul pe care îl are cu fosta mare iubire a sa, Vica Blochina (43 de ani). Edan are acum 11 ani, a crescut foarte mult, îi seamănă leit fostului selecţioner şi îi moşteneşte în totalitate pasiunea şi talentul pentru sportul care l-a făcut celebru. Băiatul joacă fotbal la echipa Dinamo de vreo cinci ani.

Mai mult, chiar tatăl lui îl iniţiază, iar copilului îi este atât de drag, încât jumătate din timp îl petrece acasă la el, în Pipera. "Eu nu cresc singură copilul. Într-adevăr, m-am luptat pentru drepturile lui, dar nu îl cresc singură. Sunt o femeie norocoasă. Eu şi Victor suntem părinţi asumaţi care îşi iubesc foarte mult fiul şi vrem tot ce e mai bun pentru el. El are grijă de copil, eu am grijă de copil şi este o relaţie doar despre el, nu despre mine şi Piţurcă. Edan a stat în ultima perioadă doar la tatăl lui, pentru că aşa îi place. La noi nu există trei zile la mine, două zile la tine. Nu! Ci doar cât vrea copilul să stea. Piţurcă îl iubeşte foarte mult, e un tată devotat, e de nota 10!", ne-a declarat Vica Blochina.

Şi, când nu e cu tati, iată ce face juniorul cu mami! Fotoreporterii au surprins-o pe blondină în timp ce îl lua pe Edan de la reşedinţa tatălui său. Şi nu oricum, ci îmbrăcată super sexy, cu o rochie extrem de scurtă, care abia îi acoperea fundul. Piţurcă nu a ieşit la poartă şi bine a făcut, că sigur îi creştea pulsul! După ce şi-a "recuperat" odrasla, Vica a plecat spre mall Veranda, la un salon de înfrumuseţare, unde s-a aranjat cot la cot cu fiul său, pentru că îl învaţă de mic să fie cochet ca ea.

"Dacă Piţi îl învaţă fotbal, eu îl învăţ să aibă grijă de el. Am profitat de faptul că am programare la salonul Apollo unde merg şi îmi fac toate serviciile. Eu mi-am făcut un machiaj, manichiură, m-am coafat cu cele mai bune produse, iar lui Edan i-au făcut o freză la modă. Nu prea a avut el răbdare la tuns, este energic, ca pe terenul de fotbal, dar l-a convins domnul de la frizerie, i-a făcut şi un masaj, l-a tratat ca pe un super star", a declarat Vica Blochina pentru Click!.

După ce au petrecut mai bine de două ore la salonul din mall, Vica şi Edan au plecat rapid spre casă, pentru că îi pregătise o surpriză. Nu, nu este vorba despre o minge de fotbal, ci de un animăluţ de companie.

Vica şi Piţurcă s-au iubit în secret 16 ani. Fostul selecţioner e căsătorit de aproape 30 de ani cu Maria şi au doi copii: Alex (35 de ani) şi Claudia (37 de ani). Piţurcă a cunoscut-o pe Vica într-un bar select celebru din Capitală, unde balerina de origine lituaniană dansa. A fost dragoste la prima vedere. După naşterea lui Edan, relaţia lor a avut de suferit. Vica a insistat până în pânzele albe ca Piţurcă să-şi recunoască fiul în faţa întregii lumi. În 2011, ea l-a dat în judecată pentru stabilirea paternităţii şi a câştigat. Testul ADN a confirmat că Edan e fiul lui Piţi şi în 2013 judecătorii au decis ca el să plătească pensie alimentară de 50.000 de euro retroactiv şi câte 2.900 de euro lunar. Un an mai târziu, la cererea lui, custodia lui Edan a devenit comună, Vica şi Piţi având drepturi egale.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu