A murit fratele lui Eddie Murphy, actorul de comedie Charlie Murphy

Postat la: 13.04.2017 08:58

Comediantul american Charlie Murphy, fratele actorului Eddie Murphy, care a jucat în serialul de comedie "Chappelle's Show" şi a fost co-scenaristul filmelor "Vampire in Brooklyn" şi "Norbit", a murit miercuri, într-un spital din oraşul New York, la vârsta de 57 de ani, după o luptă cu leucemia.

Născut în Brooklyn, New York, în 1959, Charlie a fost un actor şi un comediant de succes. Înainte de a pătrunde în lumea divertismentului, s-a înrolat în Marina SUA în 1978 unde a făcut un stagiu militar de şase ani. Charlie, ca şi fratele său, Eddie Murphy, şi-a făcut un nume în lumea comediei. Una dintre cele mai memorabilae apariţii ale sale a fost în serialul de comedie "Chappelle's Show", într-un episod despre seara în care a petrecut cu cântăreâul Prince. În afară de apariţiile sale în "Chappelle's Show," Charlie a fost şi co-scenaristul mai multor filme în care a jucat Eddie, inclusiv al filmelor "Vampire in Brooklyn" şi "Norbit" .

De asemenea, Charlie a jucat în filme precum "The Boondocks," sau "Are We There Yet?". La finalul anilor 80, Charlie a avut o scurtă carieră în lumea rapului, compunând melodii alături de K-9 Posse. În 1997, Charlie Murphy s-a căsătorit cu Tisha Taylor, alături de care are doi copii; acesta mai are un copil dintr-o relaţie anterioară. Taylor a murit în 2009 tot din cauza cancerului. În acelaşi an, Charlie a lansat un serial de comedie pe reţeaua video Crackle.com intitulat "Charlie Murphy's Crash Comedy," iar în 2010, serialul de stand-up "Charlie Murphy: I Will Not Apologize," difuzat pe Comedy Central.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu