Un celebru rapper român a fost găsit mort într-un cimitir din Olanda

Postat la: 16.03.2017 09:14

Descoperire macabră făcută de olandezi. Un rapper român a fost găsit mort într-un cimitir din ţara lalelelor. Oamenii legii l-au identificat pe bărbat cu ajutorul Europol, deoarece în trecut a avut probleme cu legea.

Dumitru Sîrbu, cunoscut sub numele de Mik, a fost găsit mort într-un cimitir din Olanda. Rapperul avea doar 36 de ani şi era din Târgovişte. Descoperirea a fost făcută la numai câteva zile după ce tânărul plecase din ţară.

Mai mult, autorităţile olandeze au găsit trupul bărbatului plin de lovituri, iar acum încearcă să-i găsească pe cei care se fac vinovaţi pentru oribila crimă.
Rapperul a fost găsit de olandezi fără niciun act de identitate asupra lui, însă l-au identificat pentru că, în trecut, acesta a fost cercetat de autorităţile italiene pentru clonare de carduri şi amprentele lui erau în baza de date Europol.

După ce a scăpat de ancheta italienilor, Mik a lucrat cinci ani ca şofer de tir în Anglia. Iar când a plecat din Târgovişte, în urmă cu câteva zile, a spus că va merge în Anglia tot pentru un loc de muncă, însă nu ar fi menţionat nimic de Olanda. Dumitru Sîrbu era cunoscut pentru pasiunea pe care o avea pentru muzică. Cu mai mulţi ani în urmă, bărbatul a făcut parte din trupa Suburbia.

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu