Alegeri suspecte la Direcția Generală pentru Asistență și Protecție Socială sector 2

Postat la: 10.07.2018 09:34

Surse confidențiale din cadrul Primăriei sectorului 2 au dezvăluit pentru cetateanul.net existența unor jocuri de culise, dincolo de limita legii, care ar fi contribuit la trucarea alegerilor unui nou șef la DGASPC (Direcția Generală pentru Asistență Socială și Protecție Socială) sector 2.

Pentru examenul de șef al DGASPC, din data de 20 iunie, s-au înscris opt concurenți, dintre care doar șase au fost prezenți la proba scrisă. Concuirsul a fost organizat de Agenția Națională a Funcționarilor Publici împreună cu Primăria Sectorului 2, care au întocmit subiectele de concurs, câte două variante de fiecare parte. Sursele din cadrul Primăriei ne-au mărturisit că subiectele formulate de către PS2 ar fi fost schimbate cu scopul de a se truca rezultatul concursului. Astfel, în locul subiectelor care reflectau atribuțiile primarului, din legea 215/2001, au fost introduse subiecte din legea 416/2001,privind venitul minim garantat, subiect cunoscut în detaliu doar de anumiți candidați.

Sursele citate spun că acest concurs a fost tranșat cu câteva zile înainte de data de 20.06.2018, și că reprezentanții ANFP, nu ar fi străini de acest demers. Un subiect care va trebui să fie bine analizat de către vicepreședintele ANFP Andreea Arcan, fiica senatoarei de Neamț, Emilia Arcan. Din informațiile noastre, instituții abilitate ale statului au început deja verificări în acest sens, intrucat numirea șefului DGASPC este doar încă un episod din lupta subterană pentru putere din interiorul Administrației sectorului 2, între polii politicii PSD-PNL (primarul Mugur Toader vs. Dan Cristian Popescu).

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu