Nicuşor Dan o dă în judecată pe Gabriela Firea pentru calomnie, după episodul cu înregistrarea audio difuzată de Dana Budeanu

Postat la: 15.09.2020 17:08

Candidatul independent la Primăria Bucureşti, Nicuşor Dan, va intenta proces civil împotriva primarului Gabriela Firea pentru calomnie şi afirmaţii calomnioase.

Nicuşor Dan anunţă că Gabriela Firea a făcut afirmaţii calomnioase la adresa sa şi va trebui să răspundă. „A spus despre mine, explicit, că am luat bani pentru a ajuta cetăţeni în diferite chestiuni. (...) Înţeleg că ea nu poate să conceapă ca cineva să-şi dedice 15 ani din viaţă ca să apere nişte principii, nişte oameni împotriva abuzurilor autorităţilor. Nu poate să înţeleagă, pentru că nu e în sistemul ei de valori că cineva poate să doneze din banii lui, gratuit, pentru o cauză", a spus Dan.

Acesta a susţinut că atunci când cineva face afirmaţii mincinoase despre altcineva trebuie să plătească. „Voi intenta proces civil pentru calomnie şi afirmaţii calomnioase primarului PSD Gabriela Firea", a precizat Nicuşoar Dan. Acesta a menţionat că are obligaţia să apere reputaţia sa şi a colegilor săi din „Salvaţi Bucureştiul", care au făcut muncă voluntară 15 ani. „Mai am obligaţia să apăr spaţiul public de dejecţii revărsate de un contracandidat politic", a conchis Dan.

In urma unei înregistrări a unei conversaţii telefonice între Nicuşor Dan şi un consilier de la Primăria Sectorului 4, difuzate de Dana Budeanu, primarul Gabriela Firea l-a acuzat pe Nicuşor Dan de trafic de influenţă şi a sugerat că a luat bani de la un om de afaceri.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu