Prințesa Dubaiului și-ar fi înșelat soțul șeic! Bodyguardul ei englez ar fi cauza fugii în Londra

Postat la: 07.07.2019 11:08

Zilele trecute s-a aflat că Prințesa Haya, în vârstă de 45 de ani, una dintre soțiile șeicului din Dubai, a fugit din Emiratele Arabe Unite împreună cu copiii ei și cu 39 de milioane de dolari.

Se pare că aceasta ar fi avut motive serioase să părăsească țara, temându-se pentru propria viață. Haya ar fi cerut inițial azil în Germania, însă ulterior s-a aflat că s-a refugiat în Marea Britanie, creând, astfel, controverse de ordin diplomatic între cele două state.

Inițial s-a speculat că fuga acesteia a avut strânsă legătură cu frica pentru propria viață, însă nu au fost oferite mai multe detalii în acest sens. S-a vehiculat însă că Prințesa ar fi aflat detalii tulburătoare despre fiica șeicului, Latifa, care a încercat să fugă din Dubai în adolescență și ar fi fost capturată și torturată la ordinele tatălui ei. „Haya este un martor cheie în acest caz și singura care poate spune cu adevărat ce i s-a întâmplat Latifei", spun apropiații.

După două zile, presa internațională a aruncat însă altă bombă: a avut Prințesa Haya o aventură cu bodyguardul ei de origine britanică? Se pare că Emirul Dubaiului ar fi suspectat o apropiere nefirească între soția lui și bodyguardul acesteia, atunci când i-a găsit împreună în timpul unei vizite surprize pe care i-a făcut-o Prințesei la casa ei din Londra, a dezvăluit o sursă apropiată cuplului, potrivit Dailymail.

Întâmplarea ar fi avut loc în luna mai a acestui an, atunci când șeicul Mohammed bin Rashid al Maktoum s-a întors neanunțat în vila lor de 85 de milioane de lire din Londra, după ce a participat la un eveniment de familie, trei dintre fiii lui alegând să se căsătorească în același timp, în Dubai. Surse apropiate familiei au dezvăluit că prim-ministrul Emiratelor Arabe Unite a fost „șocat" să-l găsească pe bodyguardul englez al soției lui în casa lor și i-ar fi impus acesteia să se întoarcă imediat în Dubai. La scurt timp acesta a publicat pe rețelele de socializare și un poem cu subînțeles, în care vorbea despre trădare.

Întreaga fugă a Prințesei Haya a rezultat într-unul dintre cele mai scumpe divorțuri pe care le-a avut vreodată Marea Britanie, iar șeicul Mohammed (69) a dat-o și în judecată pe cea mai tânără soție a sa, la Curtea Supremă din Marea Britanie. Cei doi se vor lupta în instanță și pentru custodia copiilor.

Prinţesa Haya este sora vitregă a Regelui Iordaniei, Abdullah al II-lea, și a șasea soție a Emirului Dubaiului. A fost născută în Iordania și școlită în Marea Britanie, la Londra. Aceasta a urmat cursurile Univeristății Oxford și a reprezentat Iordania la Jocurile Olimpice de la Sydney, în 2000, la echitație.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu