Stareța Capitalei, Gabriela Firea, a adus moaștele de la Voluntari in Primărie

Postat la: 12.06.2018 15:21

Gabriela Firea recidiveaza! In prostie, ca-n prostie - s-a vazut si la mitingul PSD si la episodul premierii Simonei Halep - da' si-n "cuviosie"?! Madam primar Firea a adus luni in Primaria Capitalei moastele de la Catedrala din Voluntari, din arondismentul păstorit de sotul "preacuvioasei", Florentin Pandele.

Am scris recidiveaza pentru ca si anul trecut, "stareța" peste Consiliul General a adus moastele ca sa se inchine la ele angajatii Primariei, indiferent de religie!, ca "dac-a fost ordin!" Care angajati, mai degrabă, ar fi trebuit sa se inchine la cat e de stupidă Gabriela, care transforma Primaria Capitalei in pronaos. O primarie - gandindu-ne acum la cate infractiuni se petrec in acest "altar al coruptiei" sub "zeul banului" - numai loc de mântuire sufleteasca nu-i, ci al pierzaniei. Probabil ca Firea a inteles, in felul ei, ca antonimul lui "a precurvi" este "a preacuviosi" ș-acu' plimbă moaștele peste tot!

Desi sursele noastre au confirmat ca e vorba de "moaste importante" nu am aflat cu exactitate daca fost vorba despre moastele detinute la Catedrala din Voluntari, sau cele care au sosit acum cateva zile in mod special. O parte din cei prezenti la ceremonii ne-au spus ca e vorba despre Brâul Maicii Domnului, o alta parte ca sunt aceleasi moaste de anul trecut, cele apartinand de Catedrala din Voluntari, edificiu la care Florentin si Gabriela sunt ctitori, pictati pe pereti. E-adevarat ca din 6-11 iunie la Voluntari a avut loc un eveniment deosebit, fiind adus Brâul Maicii Domnului de la Mănăstirea Kato Xenia, un fragment din moaștele Sfântului Ierarh Spiridon din Corfu și Icoana Maicii Domnului Prodromița. La eveniment a participat chiar Patriarhul Daniel. E greu de crezut ca aceste moaste au fost aduse de Firea in Primarie, dar la ea te poti astepta la orice!

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu