Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_javdf425i3bct2vv487baqmo51, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Analfabetism marca Mandachi

Analfabetism marca Mandachi

Postat la: 11.05.2020 08:14

Adevărul este că pentru a face un kilometru fals de autostradă nu îți trebuie prea multă școală. Pentru a conduce doua baruri și un restaurant nu prea este neceară cultura, educația, munca pe brânci la școală, acolo măcar o carte (mică de tot) cetită între doi mici și un fleică pusă pe cărbuni. Îți trebuie doar un fler negustoresc, tipic anilor 90 și mult tupeu.

Mandachi ăsta se dă acum și mare influencer pe nu știu ce platforme de media electronică. Tot aud de dânsul cum dă lecții celor care sunt impresionați de „succesurile" capitalismului moldovan asupra informației exacte și, în special, asupra adevărului. Nu că aș cere ceva de la un Mandachi, deși amintirile încă vii ale marelui Jorj de la „Șapte scaune" din Bucuresti, unde Maria Tanase canta, parca ne arata diferența imensă de calitate dintre cei doi. Nimic grav, dacă individul nu ar fi făcut greșeli elementare, multe, într-o ultimă postare ce se vrea deșteaptă, dar exprimă lenea intelectuală puturoasă. Record chiar și pentru un kilometru de inteligență artificială, căci de cea naturală nu poate fi vorba.

Prima la mână dom'le Mandachi, vă atenționez că virusul gripei Spaniole nu a apărut în Spania, așa cum mincinos susțineți, într-o logică de hastagiști fără de școală și plătiți la semnul postat. Virusul H1N1 Influenza A a izbucnit in anii 1917-1918, mai precis în iarna dintre acei ani. Marile laboratoare de cercetare istorică oferă ca țară de origine ori SUA, ori Marea Britanie. Informația decisivă despre originea exactă a pandemiei din 1918 nu există pentru că nu a fost identificat niciodată pacientul 0.

Ultimile cercetări medicale (2008-2018), prin analiza țesuturilor textile găsite în gropile comune ale victimelor pandemiei din Europa și SUA au coincis în a descrie doar că primul loc unde a fost identificată boala, devenit și spațiu de diseminare, a fost statul american Kansas, unde se aflau marile tabere de antrenament pentru soldații americani infanteriști care erau trimiși pe frontul european. Deși rapoartele medicale americane au făcut cunoscut președintelui Woodrow Wilson despre apariția epidemiei, acesta a decis, totuși, să își trimită soldații în Europa, practic devenind principalii agenți de transmisie ai virusului printre populațiile bătrânului continent. Pentru ca răzbunarea istoriei să fie și ironică, la întoarcerea acelorași soldați, după încheierea războiului, SUA au cunoscut efectele epidemiei de H1N1, continentul american fiind devastat de boala propriilor soldați.

Se estimează că virusul a decimat 50 de milioane, infectând peste 500 de milioane, adică o treime din populația lumii la acel moment. A fost denumit Gripa Spaniolă pentru că presa din Spania, țară neutră la acea vreme, era mult mai liberă în a publica informații despre situație. După cum nu știți, căci cărți nu prea v-au trecut prin mână, cenzura presei din democrata Americă sau impresionanta Anglie erau la fel de dure ca în orice dictatură europeană modernă, recent încheiată. Ca atare, pentru perioada de război, din considerente de propagandă mincinos-manipulatorie (exact și identic aceleași căreia vă subordonați dvs. astăzi), nici în SUA, nici în UK, presa nu a fost lăsată să scrie despre simptome sau despre dezastrul medical provocat de pandemie. In consecinta, Gripa Spaniolă nu are nici o legătură cu Spania sau cu locul de origine a pandemiei.

Incultura bate cu parul, dar propaganda mincinoasă, chiar și în timp de covid-19, sau oficial cum este denumit virusul SARS COVID-2 (ca să rectificăm o altă minciună marca Mandachi, cu fermitatea necesară punerii la punct a sicofanților de cartier), trebuie să vă trimită la colțul repetenților în materie de Google. Nimeni nu vă mai poate trimite la bibliotecă, în fond un kilometru de rafturi de cărți armonios îmbinate de dumneavoastră nu aduceau atâta mincinoasă publicitate cât aduce un kilometru de asfalt grăbit materializat prin haștaguri de trei lei, dar totuși la Goagăl trebuia să apelați. Sper că știți că se apasă doar pe nește butoane, nu este nevoie să înghițiți praful cărților adevărate. Dacă nu știți, stăpânii de la haștag propagandă vă pot explica.

Inexistența educațională a lui Mandachi era de mult dovedită. Dar logica oferită de către puseul său de filosofie tip kilometru de asfalt prezintă o altă fractură, masivă și extrem de periculoasă. Incultura nu ucide și nu face pe nimeni să sufere. Ar fi fost extrem de eficient dar natura i-a salvat pe cei lipsiți de elementarele litere ale alfabetului să urle de durere. Însă, rasismul bigot și superioritatea semidoctă a sicofantului de cartier sunt elemente violente ale unei culturi tribale, nativiste și periculoase care trebuie imediat cenzurată de către oamenii civilizați. Amintesc oricui dorește să fie homo sapiens sapiens, că în conformitate cu doxologia civilizației umane (de la Summer până la Uniunea Europeană), a identifica locul de origine a unei molime (pandemii) este expresia celui mai primitiv și imbecil rasism posibil. De aceea Organizația Mondială a Sănătății a și dat o denumire științifică pandemiei actuale și nu a locului de origine, pentru a nu crea tensiuni între națiuni sau rase. Că Mandachi are o problemă cu China, nu este si problema mea. Ironiile sale ieftine despre produsele chineze dovedesc doar nivelulul său scăzut intelectual. Dar ca să identifici responsabilitatea, implicând vina unei întregi națiuni, pentru un dezastru medical, aici am o mare problemă.

Exact așa au făcut și naziștii sau comuniștii. În mintea triunghiulara a naziștilor, dezastrul economic al Germaniei de după primul război mondial a fost creat de către evrei și rasele inferioare. Au urmat Holocaustul, crimele rasiale, genocidul și imensul rezervor de ură pură, ariană la adresa lumii, provocate de către Hitler și ai lui. Toate coordonate și aplicate în baza inculturii patente a lumii hitleriene. Pentru comuniștii kilometrului de asfalt mandachian, declanșarea războiului cu dușmanul de clasă a dus la crimele în masă și la genocid după genocid. Mecanismul pe care Mandachi îl folosește, în a identifica dușmanul, cauză a tuturor relelor, prin denumirea de "virus chinez", este identic cu cel nazist sau comunist.

Ca atare, semidoctul carierist în asfaltări haștagiste poate să își aleagă singur nemernicia criminală pe care dorește să o promoveze. Dar niciodată să nu se mai declare ca fiind reprezentant al noii generații civilizate din România. Căci nu este nici la mii de kilometrii distanță de Europa modernă, reală pe care o dorim, noi românii, construită. Este doar la un kilometreu apropiere de nazism sau comunism, unite doar prin lipsa lui totală de educație. Prin rasismul lui incult, el dovedește că a fi haștagist de frunte nu necesită morală. Pentru a fi rasist, tot el, demonstrează că nu necesită nici măcar a fi produs intelligent al rasei umane. Hidosul său primitivism cultural, ideologic și mental s-a reliefat, ca un basorelief. De pe lună se vede aroganța rasială, șmecheria mârșavă a băietului de cartier, micimea morală a falsului. Mandachi dragă, treci întâi pe la școală. Te rog să începi cu clasa pregătitoare, ca să înveți cum să nu fi rasist sau simplu sicofant al semnelor extremist-analfabete de pe media socială.

H.D. Hartmann

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu