Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_924f7k8jhn0l7gmpuuqcclvr32, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Ajutor financiar pentru Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare "Prof. Dr. C.C. Iliescu"

Ajutor financiar pentru Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare "Prof. Dr. C.C. Iliescu"

Postat la: 30.04.2020 12:14

Pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local Sector 2 din data de 29 aprilie s-a aflat proiectul inițiat de viceprimarul sectorului 2, Dan Cristian Popescu, prin care se acordă un ajutor financiar Institutului de Urgență pentru Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. C.C. Iliescu", în valoare de 50.000 de lei, pentru achiziționare container exterior modular, destinat triajului și izolării pacienților potențial infectați cu COVID-19.

„Vreau să mulțumesc consilierilor locali care au înțeles importanța acestui demers și au votat proiectul meu. Suma acordată va fi alocată din bugetul destinat pentru organizarea evenimentului Duminica Ortodoxiei 2020, care după cum știți nu a mai avut loc. În sectorul 2 am luat o serie de măsuri pentru limitarea efectelor negative ale coronavirusului încă de la începutul lunii martie și mă bucur să văd că acestea au avut succes, cu atât mai mult cu cât în sectorul nostru avem și spitalele dedicate COVID-19", a declarat viceprimarul Dan Cristian Popescu la sfârșitul ședinței de consiliu.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu