Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_167ep98df000tvbaild81apbf4, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Ardelenii nu îl susțin pe Ciolacu pentru funcția de președinte al PSD

Ardelenii nu îl susțin pe Ciolacu pentru funcția de președinte al PSD

Postat la: 10.02.2020 20:53

Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a propus duminică, în cadrul Conferinţei extraordinare a organizaţiei, ca Marcel Ciolacu să fie susţinut la congres pentru funcţia de preşedinte. Tot ea a propus şi ziua de 29 februarie pentru a se organiza congresul. Nu toți au votat însă această propunere.

Maramureșeanul Aurelian Bădulescu, viceprimarul Capitalei și președintele Ligii Aleșilor Locali PSD s-a abținut de la vot. Acesta urmează trendul evident al filialelor PSD din Ardeal, care au, se pare o altă opțiune. Conducerea PSD Bistrița Năsăud îl propune pe Vasile Dâncu pentru o funcție-cheie în PSD, iar Radu Moldovan, liderul PSD Bistrița, nu exclude o candidatură. Și PSD Arad susține candidatura unui lider marcant din zona de Vest a țării.

"Pentru că ne dorim o mai bună reprezentare a zonei de Vest a ţării şi din dorinţa de a oferi partidului viitorul pe care îl merită şi pe care ni-l dorim cu toţii, noi, delegaţii şi invitaţii la Conferinţa Extraordinară Judeţeană a PSD Arad susţinem candidatura unui lider marcant din zona de Vest a ţării pentru funcţia de Preşedinte al PSD, în următoarea ordine de preferinţă: domnul Sorin Grindeanu, domnul Vasile Dâncu şi domnul Radu-Emil Moldovan, personalităţi cu o reputaţie nealterată şi cu o foarte bună capacitate de organizare incontestabilă", spune conducerea PSD Arad.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu