Blestem în crucea nopţii la PSD. Firea îl acuză pe finul Negoiţă de trădare. „Să ne ferească Dumnezeu de cei care-şi vând familia!"

Postat la: 07.07.2020 10:05

Într-un mesaj postat târziu în noapte, primarul general Gabriele Firea i-a acuzat, la modul general, pe cei care-şi vând familia. Postarea e cu dedicaţie pentru primarului Sectorului 3, Robert Negoiţă, finul său. Negoiţă a negociat cu Victor Ponta trecerea la ProRomânia, în condiţiile în care Ponta ameninţă că va candida la Primăria Capitalei împotriva Gabrielei Firea.

În emisiunea Jurnalul de seară de la Digi 24, primarul Sectorului 3 Robert Negoiţă a fost întrebat ce părere are despre Bucureştiul. "Marile probleme ale Bucureştiului sunt traficul şi mediul. Cineva trebuie să răspundă: de ce trebuie să stăm în trafic şi să ne sufocăm în fum? Să ni se răspundă la întrebările astea şi să ni se spună ce s-a făcut în ultimii ani", a răspuns Negoiţă. "Aşadar şi la doamna Firea vă referiţi, da?", a întrebat Cosmin Prelipceanu, iar Negoiţă a confirmat: "Da. Nimeni nu e exclus!"

O oră mai târziu, Gabriela Firea i-a răspuns pe Facebook. "Sa ne fereasca Dumnezeu de oamenii care sunt in stare sa calce pe cadavre, pe orice sentiment, pentru propriile ambitii, trufii, egoisme supranumite "principii". Cei care sunt obisnuiti sa-si vanda si familia, si prietenii sunt mierosi cand au nevoie de tine si cruzi cand nu le mai servesti noului interes. Lupii singuratici, semi-zeii, trufasii pur-sange sunt cei mai periculosi indivizi. Feriti-va! Feriti-va! Fugiti de oamenii lingusitori care va tradeaza, zambind de satisfactie. Ce nu stiu acesti insi este ca, strecurandu-se in viata prin tradari, nu-si vor putea cumpara cu niciun regat titlu de noblete! Cea mai josnica ticalosie a omului este tradarea, zicea un intelept! Sa-i credem pe intelepti.... Ganduri la final de zi... Ajunge zilei grija ei... Noapte buna!", a scris primarul general pe Facebook.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu