Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_h4qth456h9hj11q1lunmhlfhe2, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Dan Cristian Popescu, viceprimarul sectorului 2 - Școala de acasă devine realitate în sectorul 2

Dan Cristian Popescu, viceprimarul sectorului 2 - Școala de acasă devine realitate în sectorul 2

Postat la: 06.05.2020 15:40

Primăria sectorului 2 a semnat un protocol cu Telekom România Communications, prin care toți elevii din sectorul 2 vor avea acces gratuit la Platforma Educațională pentru e-Learning și Managementul Școlarității-Adservio.

"Prin acest serviciu, elevii vor avea acces la platforma de management educațional Adservio și la internet 4G. Totodată, în mod gratuit, elevii din sectorul 2 vor beneficia de 45.000 de conturi de acces în platformă și de 45.000 de sim-uri de internet pentru cei care nu au acces on-line. De asemenea, 45.000 de conturi sunt destinate părinților și peste 3.000 de conturi sunt dedicate cadrelor didactice și personalului auxiliar.

Educația este o prioritate pentru mine și mă bucur pentru că am găsit această soluție. În sectorul 2 avem cea mai mare rețea de unități de învățământ și cei mai mulți elevi înscriși, peste 50.000. Le mulțumesc partenerilor noștri care au înțeles că în această perioadă specială este nevoie de măsuri deosebite și mai ales de solidaritate", declară Dan Cristian Popescu.

Protocolul semnat de Primăria sectorului 2 cu Telekom vine în completarea măsurilor de prevenție pentru COVID-19 și mai ales rezolvă problema copiilor care nu au acces la o platformă care se ocupă de managementul on-line școlar și care conectează toate persoanele și instituțiile implicate în actul de educație.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu