Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2, ia masuri exceptionale anti-coronavirus: a inchis parcurile si locurile de joaca si face apel la cetateni sa fie responsabili

Postat la: 21.03.2020 20:31

Sectorul 2 din București derulează cea mai amplă campanie împotriva COVID-19, iar astăzi viceprimarul sectorului 2, Dan Cristian Popescu, a luat decizia închiderii locurilor de joacă și a majoritatii parcurilor din sector. Intr-o interventie live pe Facebook, el a facut un apel la cetateni sa fie responsabili. Altfel, de luni vor fi inchise toate parcurile si locurile de recreere din Sectorul 2.

"Am luat decizia închiderii locurilor de joacă și a majoritatii parcurilor începând de azi, sâmbătă, 21 martie, ora 14.00. Am fost informat de cei aflați în teren că aceste locuri sunt pline de cetățeni, prin urmare consider că este responsabilitatea mea să iau această măsură. Poate pare prea mult, cu siguranță nu toți locuitorii sectorului 2 vor fi fericiți, dar prevenția este vitală în aceste momente, anunță Dan Cristian Popescu.

Sunt și parcuri care rămân pentru moment deschise. Acestea sunt: Parcul Tei, Parcurile Plumbuita I și II, Parcul Național și Aleea Belvedere, Parcul Cinema Floreasca, Parcul Morarilor, Parcul Cosmos, Parcul Creangă, Parcul Obor, Parcul ACR, Parcul Motodrom și Parcul Titus Ozon.

"Parcurile rămase deschise impun aceeași conduită socială și aceleași măsuri de prevenție: respectarea distanței de 2 metri între cetățeni,purtarea măștii și a mănușilor de unică folosință, evitarea locurilor aglomerate", declară viceprimarul sectorului 2. "Daca nu se vor respecta aceste reguli de preventie, atunci toate parcurile sin Sectorul 2 vor fi inchise incepand de luni. Fac un apel la cetatenii sectorului sa fie responsabili, sa respecte toate regulile ca impreuna sa luptam impotriva acestui virus!"

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu