Dezbinarea lu' COVID: Catarama certat de Gușă că l-a atacat pe Rares Bogdan intr-o emisiune a lui Ciutacu!

Postat la: 19.05.2020 10:08

Viorel Catarama posteaza pe pagina sa de facebook o "explicatie" vizavi de faptul ca l-a atacat pe Rares Bogdan, prim-vicepresedinte al PNL, intr-o emisiune tv, acuzandu-l de faptul ca ii este obedient sefului statului. Iata postarea lui Catarama:

"Ieri, spre miez de noapte, m-a sunat Cozmin Gusa, pentru a ma dojeni ca 'am sters pe jos cu Rares Bogdan la emisiunea lui Victor Ciutacu'. Este adevarat, ma leaga o amicitie de 25 de ani cu Rares si, din acest punct de vedere, am un sentiment de regret pentru ce am facut!

Dar totusi, nu pot intelege cum un om inteligent, poate deveni peste noapte atat de obedient, sustinind neconditionat toate actiunile si deciziile unei persoane (presedintele Klaus Iohannis), care au dus la suspendarea libertatilor si falimentul economic al Romaniei, cu incalcarea brutala a Constitutiei; chiar atat de mult sa conteze interesele personale?

Nu voi obosi in a repeta ca, desi virusul exista, masurile adoptate au fost si sunt disproportionale in raport cu pericolul anuntat, cauzand suferinte inutile pentru milioane de romani (somaj, saracie, foamete, afectiuni mintale, lipsa acces la sanatate...). Frica ucide, nu virusul, sa nu ne fie frica!"

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu