Jurnalistul Dan Bucura are dovada: "Campania electorală a lui Clotilde Armand este un bluf total!"

Postat la: 08.07.2020 18:45

Jurnalistul Dan Bucura a investigat o situatie deosebita din pre-campania electorala, cu privire la o postare pe care a facut-o pe Facebook Clotilde Armand, candidata la primaria sectorului 1, din partea USR-Plus:

"Haideți să și explicăm. Priviri ce a postat candidata USR Plus acum o zi!
- Înțeleg să aibă astfel de întrebări existențiale un cetățean al sectorului 1. Poate eventual un jurnalist începător, care se documenteazămai greu. Dar cum e posibil ca doamna Clotilde Armand, cea care a fost Consilier Local la Sector 1 până la europarlamentare, să pună problema atât de infantil?!
- Doamna candidat Armand, dvs nu aveți dreptul să vă întrebați cine a lucrat sau lucrează în sector 1! Dumneavoastră trebuia să știți! Ați stat degeaba 3 ani în Consiliu? Colegii dvs de la USR, care merg la ședințele Consiliului Local, ce păzesc? Nu comunicați cu ei?!
Când vă spun că e bluf, știu ce zic! Clotilde Armand vrea să pozeze acum într-un locuitor de rând al sectorului 1, într-un cetățean indignat și preocupat deopotrivă. Nu, doamnă, dvs nu sunteți așa! Dvs ați fost 3 ani acolo, dvs se presupune că știți mizeriile făcute la acea primărie. Și, mai mult, dvs ați avut posibilitatea ca 3 ani să luptați împotriva acelor mizerii! Nu aveți dreptul să vă arătați siderată de ele fix acum în campanie, după ce un an ați abandonat consiliul local pentru salariul baban de la Bruxelles. E marketing corporatist ieftin!!"...

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu