Liberalii au pus în pericol viața a mii de copii, părinți și bunici oferindu-le baloane umflate cu gura în plină epidemie de coronavirus, încălcând prevederile Stării de Alertă!

Postat la: 15.06.2020 08:58

Si toate cele semnalate in titlu sub privirile aprobatoare ale unui secretar de stat din Ministerul Sănătății și ale altor doi membri ai Guvernului Orban. Acum câteva zile, președintele României, Klaus Werner Iohannis, într-un mesaj transmis cel mai probabil liderilor PNL, spunea referitor la epidemia de Covid - 19 că există două tipuri de reacții: fie ești precaut, fie ești prost!

Un grup de liberali bucureșteni a desfășurat o acțiune de propagandă politică în parcurile din Sectorul 1 împărțind copiilor baloane galbene (culoarea partidului!) și încercând să convingă părinții și bunicii prezenți cu micuții în parcuri de binefacerile guvernării PNL. La eveniment au participat și trei oficiali de rang înalt: Sebastian Burduja, secretar de stat în Ministerul Finanțelor Publice, Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății, și Dragoș Preda, secretar de stat în Ministerul Transporturilor. Sub coordonarea lor, un grup masiv de liberali le-a împărțit mii de baloane tuturor copiilor cu care s-au intersectat.

Un balon umflat cu gura de un posibil contaminat devine o adevarata bomba virusologica in caz ca se sparge intr-un spatiu inchis. Un gest iresponsabil pentru care, într-un stat normal, toți liberalii prezenți la eveniment ar fi fost ridicați cu dubele și transportați la Parchet pentru declarații, în cadrul unor ample dosare penale deschise pe numele lor pentru zădărnicirea combaterii bolilor! Într-una dintre fotografiile prezentate cu mândrie pe site-ul PNL Sectorul 1 se vede cum unul dintre liberali umflă baloanele cu gura! După care, evident, le împarte copiilor! Mii de copii au fost expuși unei potențiale îmbolnăviri cu Covid 19! Sunt sute, poate mii de bunici pentru care contaminarea cu acest coronavirus ar putea fi mortală. Ei sunt categoria de risc cea mai vulnerabilă!

Totul este cu atât mai grav cu cât s-a întâmplat în prezența medicului Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății! Care medic nu s-a arătat contrariat, indignat și deranjat de faptul că liberalii umblau în ditamai cetele de zeci de persoane, deși legea adoptată la solicitarea Guvernului PNL interzic grupurile mai mari de 3 persoane dacă nu locuiesc împreună! În timp ce românii au fost și sunt în continuare cocoșați cu amenzi de poliție și jandarmerie din ordinul miniștrilor și prefecților PNL, liberalii încalcă toate normele pe care nouă ne pretind imperativ să le respectăm!

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu