Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_kvid3ip1n5cd27rvtdrkomnvb1, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Liviu Tit Brailoiu, reactie dura dupa refuzul lui Klaus Iohannis: Nu avem experienta de ciordit case la Sibiu!

Liviu Tit Brailoiu, reactie dura dupa refuzul lui Klaus Iohannis: Nu avem experienta de ciordit case la Sibiu!

Postat la: 15.05.2019 14:12

Liviu Tit Brailoiu, propunerea PSD pentru Ministerul pentru Romanii de Pretutindeni, a reactionat dupa ce presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a trimis refuzul ministrilor in scris Guvernului. Iohannis a sustinut ca persoanele propuse nu au experienta necesara functiei.

Klaus Iohannis, referitor la remaniere: Le-am dat pesedistilor refuzul meu si-n scris ca sa inteleaga mai bine ''Acum chiar sunt derutat. O data domnul presedinte a spus ca nu avem tinuta, acum spune ca nu avem experienta. Experienta in acea activitate poate ca nu... De ce este suparat? Intr-adevar, nu avem experienta de ciordit case la Sibiu! Cu o asemenea experinta se poate ajunge si presedintele Romaniei.

Care este experienta dumnealui? Din CV asta reiese. Dumnealui nu are acest atribut de a spune asta si nu s-a schimbat Constitutia Romaniei. Dumnealui se poate exprima pe legalitate, pe oportunitate'', a declarat Liviu Tit Brailoiu.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu