Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_c7tf0061hav7772eo4iidq8042, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Manda: ​Nu o să mai susținem proști în funcții publice ca să ne facă de râs

Manda: ​Nu o să mai susținem proști în funcții publice ca să ne facă de râs

Postat la: 09.01.2020 19:08

​După contrele din trecut cu Viorica Dăncilă care i-a reproșat că a făcut-o proastă, Claudiu Manda iese din nou la rampă și la o ședință de partid le-a spus colegilor că PSD n-o să mai susțină „proști în funcții publice".

„​Nu o să mai susținem proști în funcții publice ca să ne facă de râs pentru că munca noastră de multe ori ne-o aruncă la coș capacitatea de a vorbi a unora sau altora pe care din păcate i-am sprijinit. Toți acolo în CEx să ne asumăm greșelile, dar să nu le mai facem", a spus Manda, la sedința PSD Buzău unde a fost reales Marcel Ciolacu șef al organizației.

În timpul campaniei electorale, în noiembrie, Manda și Dăncilă au avut un schimb de replici în ședința CEx, după ce fostul premier ar fi aflat că există o înregistrare în care colegul său o făcea proastă.

"Nu este bărbătește și nu vă face cinste să spuneți că pierdeți alegerile, că mergeți cu o proastă" i-a spus Dăncilă lui Manda în spatele ușilor închise. În replică, Manda a încercat să explice că nu s-a exprimat chiar așa și că a încercat să-i mobilizeze pe primarii PSD. În acel moment, Viorica Dăncilă le-a spus social-democrațiilor: "În cazul ăsta mă retrag din cursa pentru prezidențiale. Dacă sunt jignită și subestimată de colegi nu e cazul să merg mai departe", după care părăsit sala de ședință. A urmat o pauză în ședința social-democraților. După incident, Manda în biroul lui Dăncilă și și-a cerut scuze astfel încât social-democrații au revenit în ședință.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu