Marcel Ciolacu, mesaj pentru Iohannis și Orban după decizia CCR privind alocațiile: „Nu le dublați, vă măturăm guvernarea"

Postat la: 15.07.2020 22:00

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, amenință din nou Guvernul cu moțiunea de cenzură, printr-un mesaj postat pe Facebook, după ce CCR și are „un singur mesaj" pentru Klaus Iohannis și Ludovic Orban: „Nu dublați alocațiile, vă măturăm guvernarea".

"Am un singur mesaj pentru Iohannis şi Orban: nu dublaţi alocaţiile, vă măturăm guvernarea! Sunteţi un pericol pentru viitorul ţării! Preşedintele Iohannis nu mai poate amâna dublarea alocaţiilor pentru copii. Curtea Constituţională demonstrează prin decizia de azi că PNL n-a avut, practic, argumente, ci a vrut doar să blocheze aplicarea legii", a scris Marcel Ciolacu.

Șeful interimar al PSD mai spune că pentru milioane de români cu copii, această decizie este o mare gură de oxigen pentru bugetul lunar al familiei, amintind că măsura dublării alocațiilor e una inițiată de partidul pe care îl conduce. El îi cere lui Iohannis să promulge legea în regim de urgenţă, iar Guvernului Orban să o aplice de la 1 august. „Dacă nu fac asta, depunem moţiunea de cenzură în august - indiferent că România va fi sau nu atunci în stare de alertă", a completat Ciolacu.

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu