Negoiță spune că un PSD condus de Dăncilă, Oprișan și Bădălău ar fi "un coșmar"

Postat la: 13.06.2019 13:55

Întrebat ce părere are despre Viorica Dăncilă, Marian Oprișan și Niculae Bădălău la șefia PSD, Negoiță a replicat: „Pot să mă abțin? Un coșmar! Nu vreau să intru prea mult în detalii. Scenarii putem să ne imaginăm multe. Ăsta pe care mi l-ați spus e un coșmar".

Negoiţă a menţionat că în acest moment PSD are probleme de rezolvat în interior şi de răspuns la întrebarea de ce cetăţenii României au devenit într-o foarte mare măsură atât de pesimişti referitor la această guvernare.

Întrebat dacă va candida la Congres, Negoiţă a spus: „Nu mă interesează să candidez la nimic". Premierul Viorica Dăncilă, preşedinte interimar al PSD, a respins categoric, joi, varianta amânării congresului social-democraţilor programat pentru 29 iunie, ea subliniind că o decizie în acest sens a fost luată deja într-o şedinţă a Comitetului Executiv Naţional.

„Nu, categoric nu. S-a luat o decizie în Comitetul Executiv, deciziile luate sunt decizii luate, deci ele nu se modifică sub nicio formă. Un partid serios este un partid care-şi respectă deciziile", a declarat Viorica Dăncilă, joi, înainte de CExN al PSD, întrebată dacă congresul va fi amânat.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu