Nicuşor Dan, reacţie la noua înregistrare prezentată de Dana Budeanu: "Am avut o discuție cu acest om și i-am spus că eu am dreptate!"

Postat la: 21.09.2020 17:33

Nicuşor Dan, candidatul PNL-USRPLUS la Primăria Capitalei, recunoaşte că înregistrarea video prezentată de Dana Budeanu este reală, însă susţine că întâlnirea sa cu un dezvoltator imobiliar pe care l-a dat în judecată nu dovedeşte nimic. Acesta acuză un atac de campanie.

Dana Budeanu a prezentat luni înregistrarea video promisă cu Nicuşor Dan. Candidatul PNL-USRPLUS apare alături de Cătălin Grigore, de la Sud Rezidenţial, prietenul din copilărie al lui Nica, şeful Clanului Sportivilor.

"Continuă campania murdară a mafiei din Primăria Capitalei. Noile așa-zise dezvăluiri ale șefei de campanie a candidatului PSD nu arată altceva decât disperarea Caracatiței Firea-Pandele că, începând de duminică, va fi dezlipită de la banul public al bucureștenilor. Caracatița Firea-Pandele-PSD continuă campania murdară. Mafia imobiliară e disperată că va pierde accesul la banii publici și la autorizații ilegale, în urma alegerilor de duminică. Așa-zisele dezvăluiri ale Danei Budeanu, șefa de campanie a primarului Firea, sunt un fake news. Aceste așa-zise dezvăluiri nu spun nimic și nu dovedesc nimic.

Așa cum am arătat și în conferința de presă de azi de la 11.30, iată faptele:

• Sunt într-un proces cu privire la transformarea unui spațiu verde din Capitală în teren pentru proiecte imobiliare.

• Dezvoltatorul imobiliar Cătălin Grigore a solicitat la un moment dat o întâlnire cu mine în legătură cu acest litigiu.

• Am avut o discuție cu acest om și i-am spus că eu am dreptate, iar procesul a mers înainte.

• Tribunalul București s-a pronunțat în primă instanță în defavoarea noastră, dar vom face recurs la Curtea de Apel.

Astfel de mizerii de campanie, tipice pentru PSD, arată frica majoră a caracatiței Firea-Pandele de a pierde alegerile. Chem bucureștenii duminică la vot pentru a termina cu această politică urâtă, josnică și pentru a da jos sistemul corupt de putere Firea-Pandele-PSD", scrie Nicuşor Dan pe Facebook.

 

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu