Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_dmd2g89npibt99fisi3sgmreg0, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
PSD: Iohannis și PNL au minimalizat cu bună știință criza COVID-19

PSD: Iohannis și PNL au minimalizat cu bună știință criza COVID-19

Postat la: 20.03.2020 16:12

Comunicat PSD: Deși gravitatea crizei provocate de coronavirus era mai mult decât vizibilă pentru toată lumea, PNL nu a luat măsurile necesare pentru ca România să fie pregătită să lupte în mod eficient cu actuala pandemie.

Guvernul nu a luat nicio măsură nici DUPĂ ce - în ianuarie! - Institutul de Boli Infecțioase Balș a transmis necesarul de materiale și echipamente specifice pentru combaterea epidemiei.

Mai grav, pe 27 februarie, după confirmarea în România a primului caz de infecție cu COVID-19 , problema era tratată cu superficialitate, fiind "ca orice răceală, cu simptome ușoare".

De ce? Pentru că Iohannis și Partidul Național Liberal aveau un singur plan pentru români: ANTICIPATELE!

Motivul pentru care România nu are teste și echipamente pentru combaterea epidemiei este că Iohannis și PNL au minimalizat cu bună știință criza. Nu cumperi milioane de măști, teste sau combinezoane pentru a combate „simptome ușoare ca în orice răceală"!

Într-un final, la trei săptămâni distanță, au recunoscut că situația este "gravă" și "am intrat într-un război".

Luați măsuri potrivit atribuțiilor cu care ați fost învestiți! Nu mai pierdeți vremea dând vina pe alții! Oamenii stau în case și așteaptă ca cei cu putere de decizie să lucreze pentru ei!

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu