PSD lanseaza o noua prioritate pentru guvernare: "Tinerii sunt viitorul nostru!"

Postat la: 17.05.2019 13:58

Partidul Social Democrat porneste o noua campanie prioritara indreptata in folosul tinerilor. Iata care sunt principalele obiective ale PSD pe acest subiect:

"Tinerii sunt viitorul nostru. Nimic nu este prea mult pentru a-i sprijini și a-i determina să rămână aici, în țară, să învețe, să muncească și să-și trăiască viața, în condiții cât mai bune, alături de familiile lor. Veniturile gospodăriilor românești au crescut, în medie, cu 49%, de când actuala echipă a PSD a preluat guvernarea țării. Această sporire a bunăstării le-a asigurat și tinerilor perspective mai bune. Distinct însă, dat fiind că reprezintă o prioritate, guvernul PSD a promovat măsuri de mare importanță și impact pentru tineri.

A crescut de 2,5 ori fondul de burse pentru studenți. A asigurat transport gratuit pentru studenți, pe toată durata anului și pentru orice destinație în țară. A lansat programul care permite tinerilor să ia 40000 de lei împrumut, fără dobândă,pentru dezvoltare personală. A asigurat burse de câte 200 de lei, din fonduri europene, pentru 80 000 de elevi din liceele profesionale din care 20% din mediul rural și 20% de etnie romă. A finalizat sute de locuințe destinate tinerilor/familiilor defavorizate. Toate acestea sunt expresia hotărârii de a asigura un viitor mai bun generațiilor tinere. PSD știe bine că mai sunt multe de făcut dar e determinat să reușească și-n acest domeniu. Pentru că România merită mai mult!"

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu