Rareș Bogdan a dezvăluit situația la zi în culisele politicii. Marele atuu al președintelui Klaus Iohannis în lupta pentru Cotroceni

Postat la: 08.06.2019 08:56

Rareș Bogdan a declarat într-o intervenție televizată că lui Klaus Iohannis nu își permite nici un politician român să îi spună explicit că nu îl susține în cursa pentru Cotroceni.

„Faptul că domnul Barna anunță că nu îl susține pe domnul Iohannis nu încurcă cu nimic lucrurile. Dar permiteți-mi să mă îndoiesc că vreun politician din România, din Opoziție, își permite să îi spună lui Klaus Iohannis în față: „Nu vă susțin".

Domnul Barna e din Sibiu și îl știe foarte bine pe domnul Iohannis și știe că el uită greu. E o persoană care prinde extrem de repede și uită extrem de greu. Permiteți-mi să mă îndoiesc că a avut loc dialogul dintre domnul Barna și domnul Klaus Iohannis.

Eu vă spun doar că e bine ca teribilismele să înceteze pentru că nu cred că cineva din Opoziție își permite să vorbească cu Klaus Iohannis în termenii aceștia. Are o forță electorală și o statură politică pe care e greu să te duci mai ales în Palatul Cotroceni și să îi spui: 'Noi ne-am hotărât să nu vă mai susținem.' Permiteți-mi să mă îndoiesc", a afirmat Rareș Bogdan, într-o emisiune la România TV.

Dan Barna, presedintele USR, a afirmat zilele trecute că a purtat o discuție cu Klaus Iohannis pe acest subiect. „Ceea ce i-am spus președintelui Iohannis, repet, este că vom avea candidat în primul tur al alegerilor și ne-a spus că "este foarte normal să aveți așa ceva pentru că aveți un sfert de Românie care v-a votat". Acesta a fost schimbul de replici. Nimic altceva", a spus Dan Barna.

"Asta e pe principiul acela „Ai grijă că știu unde stai, ești din Sibiu și o să mă ocup de tine". Nu știu dacă este cineva în platou care ar putea percepe declarația altfel decât ca pe o amenințare.Cred că vizată este toată lumea, nu doar domnul Barna. Și Rareș Bogdan a simțit pe pielea domniei sale astfel de lucuri - o spune pentru toți ceilalți: "Atenție, oameni buni! Nu e bine să vă luați cu jupânul de la Cotroceni". Acolo te duci cu capul plecat, altfel o să ți se taie capul", a spus Mihai Fifor pe un alt post de televiziune.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu