Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_mqi92r2a7kvphovdhho96pe7u6, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Rareș Bogdan anunță măsurile speciale: "Președintele a vorbit"

Rareș Bogdan anunță măsurile speciale: "Președintele a vorbit"

Postat la: 29.03.2020 09:41

Europarlamentarul Rareş Bogdan a anunțat că, „începând de luni, vor fi nişte măsuri speciale" care se aplica în mai multe zone din țară, cu precădere în mediul rural.

Motivul pentru care autoritățile se îndreaptă către aceste regiuni este reprezentat de nerespectarea la sate a condiţiilor de izolare şi de carantină instituite pentru a limita răspândirea epidemiei de coroanvirus. Rareș Bogdan a explicat că preşedintele Klaus Iohannis a vorbit în ultima şedinţă a CSAT „exact pe această temă", a nerespectării măsurilor în mediul rural.

„Preşedintele este în legătură directă cu premierul României, care este în această celulă de criză, acest comitet de strategie. S-au mai achiziţionat trei spitale mobile de campanie. Toate vor fi montate în următoarele trei săptămâni", a explicat Rareş Bogdan. Pentru europarlamentarul PNL, se observă „un comportament de neînţeles în mediul rural, unde în foarte multe zone nu se respectă carantina. Începând de luni vor fi nişte măsuri speciale, tocmai pentru a încerca să conştientizeze cu toţii ce s-a întâmplat".

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu