Reactie dura a PSD la anuntul candidaturii lui Ilie Bolojan pentru sefia CJ Bihor: "Are apucaturi de mic jupan de provincie"

Postat la: 09.08.2020 11:09

Presedintele PSD Bihor, Ioan Mang, a reactionat dupa ce primarul Oradiei, Ilie Bolojan, a anuntat oficial ca renunta la Primaria Oradea pentru a candida la sefia CJ Bihor.

"Candidatul Ilie Bolojan a confirmat astazi, prin declaratiile date presei centrale, ca are apucaturi de mic jupan de provincie, care nu are nicio legatura cu democratia si care urmareste un singur tel: puterea personala absoluta. Vrea sa ramana sef la Oradea printr-un interpus docil (n.r. - viceprimarul Florin Birta, care va candida la functia de primar), dar vrea sa puna mana si pe puterea de la judet", a transmis liderul PSD Bihor printr-un comunicat de presă.

Potrivit aceleiasi surse, presedintele PSD Bihor ii acuza pe Ilie Bolojan si PNL ca au apucaturi comuniste. "PNL si Ilie Bolojan nu vor o conducere unitara a judetului. De fapt, ei vor o conducere unica. Si o gandire unica. Ca pe vremea comunistilor! Ca un adevarat politruc, Ilie Bolojan vrea sa fie prim-secretar al judetului. Si ca un adevarat lider comunist, el ar lasa scaunul de primar mostenire partidului sau unic. Desigur, spre binele oradenilor, care ar fi scutiti de problema alegerilor", a incheiat Mang.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu