Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_7m62vh6qo7p4206pq1fqdpb4n5, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Se cere dizolvarea partidului lui Onțanu!

Se cere dizolvarea partidului lui Onțanu!

Postat la: 15.06.2020 20:33

Surpriza începutului de săptămână vine de la partidul lui Onțanu, care este contestat în instanță. Cosmescu Marius, membru fondator al partidului, a cerut dizolvarea partidului ADER.

Cosmescu, mâna dreaptă a fostului edil de la sectorul 2, a plecat din partid la începutul acestui an, provocând un scandal de amploare. Odată cu Marius Cosmescu au plecat alte 1000 de persoane din organizație, conform comunicatului de presă.

Neculai Onțanu a fost suspendat din funcția de primar al sectorului 2 la 25 martie 2016, după ce Curtea de Apel București Secția a II a Penală a comunicat că s-a dispus arestarea preventivă pentru o durată de 30 de zile a inculpatului Onțanu. Acesta dorește însă să candideze, din nou, la Primăria sectorului 2, la alegerile locale din toamnă.

Începutul campaniei electorale nu aduce vești bune pentru Onțanu, acum pe cale să rămână și fără partid. Dizolvarea a fost înregistrată la data de 17 februarie, la Tribunalul București, Secția a III a Civilă, în dosarul 4379/03.2020.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu