Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_n9qrft720vnbuilqkdkn5ngju2, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Un nou scandal sta sa izbucneasca: Tensiuni în Guvern între "epidemiologi" și miniștri

Un nou scandal sta sa izbucneasca: Tensiuni în Guvern între "epidemiologi" și miniștri

Postat la: 26.06.2020 18:33

Aripa politică din Guvern a început să ia decizii tot mai diferite de recomandările făcute de specialiștii în domeniul medical, au relatat surse liberale, subiectul fiind motiv de tensiuni.

„Arafat și Tătaru n-au vrut unele măsuri, mereu îl bat la cap pe Orban zi și noapte că nu e bine aia, că nu e bine aia", au spus sursele citate. „Cu slujbele în interiorul bisericilor au zis că ar fi fost bine să se mai aștepte", au adăugat sursele citate.

De cealaltă parte, măsuri de relaxare sunt susținute, printre alții, de șeful Internelor, Marcel Vela, ministrul Economiei, Virgil Popescu, ministrul Transporturilor, Lucian Bode și ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, spun sursele citate. În discuțiile de la guvernare s-au avansat mai multe scenarii. „Este aproape exclus să ne întoarcem în stare de urgență", au mai declarat sursele.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu