Viorica Dăncilă îl acuză pe Liviu Dragnea : motivul incredibil pentru care Carmen Dan este preferată pe lista de parlamentare!

Postat la: 12.10.2020 22:40

Viorica Dăncilă îl acuză pe Liviu Dragnea că, din cauza refuzului de a da legea amnistiei și grațierii, fostul președinte al PSD o preferă pentru un loc pe listele parlamentare pe Carmen Dan! Ex-premierul României îl spulberă pe Dragnea, aflat în pușcărie, despre care spune că încă mai face legea în PSD.

Trasă pe linie moartă o dată cu venirea la putere a lui Marcel Ciolacu, Viorica Dăncilă își dorește un loc în Parlament candidând din partea PSD Teleorman, însă pe lista scurtă pare a fi preferată Carmen Dan, fostul ministru de Interne. „Liviu Dragnea, chiar şi din închisoare, are o influenţă asupra mai multor lideri din PSD Teleorman. Liviu Dragnea nu mă doreşte pe listă la parlamentare pentru că nu am dat amnistie şi graţiere, aşa cum a insistat. Liviu Dragnea o doreşte pe listă pe Carmen Dan", s-a plâns Viorica Dăncilă.

Fostul premier spune că nu a avut încă o discuţie oficială cu liderii partidului pe acest subiect, „dar am încredere în vorbele preşedintelui Marcel Ciolacu, care a spus că un fost premier PSD trebuie să se regăsească pe listele partidului la parlamentare. Am fost europarlamentar şi premier, deci înţeleg şi exigenţele Legislativului. Nu cred că un fost premier al partidului poate fi exclus de pe listă. Aşa cum a spus şi Marcel Ciolacu, nu cred că trebuie să ne omorâm foştii lideri ai partidului".

Fostul premier arată că sunt cel puţin trei motive pentru care candidatura sa la alegerile parlamentare ar fi eligibilă. „Nu am nicio vulnerabilitate. În condiţiile în care se vorbeşte despre acuzaţii de corupţie şi de subminare a independenţei Justiţiei, eu nu am astfel de pete. Aduc în PSD imaginea unui om integru. Cred că partidul are nevoie de astfel de oameni. PSD trebuie să se despartă de personaje vulnerabile pe chestiuni ce ţin de corupţie şi de Justiţie; PSD trebuie să se prezinte cu o echipă unită la alegerile parlamentare pentru a obţine o victorie; Programul de guvernare din perioada 2018-2019 a fost un succes economic şi social. Am fost premierul care a crescut nivelul de trai al românilor", a spus Viorica Dăncilă.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu